Sosyal Medya Neden çöktü

Binance TR kullanıcılarının karşılaştığı Yanlış veri türü hatası sosyal medyada da gündem oldu. Bilişim Uzmanı Emre Özcan A Haberde yaşanan bu krize ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Anhic2ffhwrfxm

Tüm dünyada kullanılan bu üç sosyal medyanın aynı anda çökmesi tüm dünyayı şoke ederken en zararlı çıkan isim Mark Zuckerberg oldu.

Sosyal medya neden çöktü. Peki İnstagram çöktü. Popüler sosyal medya uygulamaları WhatsApp Facebook ve Instagrama 1841den bu yana erişilemiyor. Facebook Instagram Twitter YouTube Whatsapp çöktü mü neden açılmıyor ne zaman düzelecek.

Canlı arıza haritası üzerinde dünya genelinde arıza olduğu görülüyor. Dünyanın en büyük sosyal medya platformları WhatsApp ve Instagramda erişim problemi yaşanıyor. İnternet bugün neden yavaş.

Facebook WhatsApp ve Instagramda yaşanan sorun 6 saate yakın süre boyunca uygulamalarda erişimin engellenmesine sebep oldu. WhatsApp çöktü mü soruları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Instagrama kullanıcıları tarafından erişim sorunları yaşandığı paylaşılıyor.

Konuya ilişkin sosyal medya kullanıcılarına Whatsapp Instagram ve Facebook tarafından açıklama geldi. Şirket tarafından yapılanma kaynaklı bir sorun olduğu söylendi. Birçok kişi Binancenin neden girmediğini merak ediyor.

Sosyal medya platformları içerisinde en çok kullanıcıya sahip olanlardan biri olan İnstagram da ana sayfanın güncellenmemesi hesap sahiplerini meraklandırdı. Kullanıcılar tam 6 saat boyunca Instagram Facebook ve WhatsApp uygulamalarını kullanamadı. Popüler sosyal medya pltaformu Twitterda gece saatlerinde çeşitli sorunar yaşandı.

Instagram neden erişim hatası veriyor. Popüler sosyal medya ağları WhatsApp ve Instagramda erişim sorunu yaşanıyor. Erişim hatası ne zaman giderilecek.

CANLI - Sosyal medya dün akşam neden çöktü. Dünyaca ünlü sosyal medya fotoğraf paylaşım platformu Instagramda erişim sorunu yaşanıyor. Bugün 2 Eylül 2021 ve Instagram kullanıcılarıInstagram çöktü mü Instagram neden açılmıyor sorularına cevap arıyor.

Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya mecralarından Instagram ve Whatsapp çökmesi son dakika haberi olarak gündeme geldi. Sosyal medyaya dünya çapında giriş yapılamıyor. Peki Sosyal Medya Neden Çöktü.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ise konuyla alakalı olarak Whatsapp Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu. Konuya ilişkin sosyal medya kullanıcılarına Whatsapp Instagram ve Facebook tarafından açıklama geldi. Erişim sorununa ilişkin Whatsapp şu ifadeleri kullandı.

Kullanıcılar WhatsApp ve Instagrama girmekte zorluk yaşıyor. SOSYAL MEDYA NEDEN ÇÖKTÜ. Yıldız Özçelik Tüm Haberleri.

Instagram çöktü mü Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Instagramda kullanıcılar tarafından bugün en çok merak edilen konu neden paylaşım. Sosyal medya çöktü. Sosyal medya neden çöktü.

Son dakika haberi. Sosyal medyaya dünya çapında giriş yapılamıyor. Fotoğraf ve video paylaşım uygulaması olan Instagram da bazı kullanıcıların akış yenileme ve erişim sağlama problemi yaşadığı görüldü.

Saat 2030 sonrasında dünya genelinde binlerce kullanıcı Whatsapp çöktü İnstagram çöktü raporu vererek diğer. Istagram yasaklandı mı sorusunun cevabı ise ABDden geldi. Sosyal medya İnstagrama erişim yasağı mı geldi sorusuna arama motorlarında cevap arıyor.

İnstagram Çöktü Mü haberleri güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın. Peki Instagram Facebook ve WhatsApp neden çöktü erişilemedi. Dünya genelinde en popüler sosyal medya uygulaması olan instagram erişim sorunu yaşaması sonucu akıllara instagram çöktü mü sorusunu getirdi.

İnstagram Çöktü Mü ile ilgili tüm video fotoğraf açıklamalar. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Dün akşam saatlerinde milyonlarca kullanıcıyı etkileyen dev sosyal medya kesintisi yaşandı.

CANLI - Sosyal medya dün akşam neden çöktü. Dünyanın en yaygın kripto para borsalarından Binance TRde yanlış veri türü hatası diye bir uyarı çıkıyor. Sosyal medya platformları Instagram Facebook ile anlık mesajlaşma uygulaması WhatsAppa erişim sağlanamıyor.

Akşam saatlerinden itibaren Instagram çöktü. Uzun süre düzelmesi beklenen erişim sorununun hatalı bir konfigürasyondan kaynaklandığı doğrulandı. Sorunun nedeniyle ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup global kaynaklı sorundan.

Sosyal medya platformları olan Facebook. Sosyal medya uygulamaları neden çöktü. Dün saat 1840 dan itibaren yaklaşık 6 saat Whatsapp Facebook ve İnstagram a erişilemedi.

Yaşanan sorunun ardından kullanıcılar Twittera neden girilmiyor Twitter çöktü mü Twitter ne. Normalde Sosyal medya siteleri olan Facebook Twitter Instagram Whatsapp çökmedi. Dünyanın popüler sosyal medya uygulamaları WhatsApp Instagram ve Facebookta kullanıcılar 2 saatlik.

Konuyla ilgili WhatsApptan yapılan açıklamada Bazı kişilerin şu anda WhatsApp ile ilgili sorunlar yaşadığının farkındayız. Sosyal medya devleri Instagram Facebook ve WhatsApp akşam saatlerinde dünyanın her yerindeki tüm platformlarda kapandı. Facebook Instagram ve WhatsApp tarihinin en uzun kesintisini yaşadı.

Türkiye kaynaklı DNS ayarı değiştirilmesi ihtimali ile Türkiyeden giriş yapılamıyor. VPN değiştirme uygulaması araçlarını kullanarak veya tarayıcı ayarlarını değiştirerek girmek mümkün. Dün akşam sosyal medyada sıkıntı yaşanmıştı.

Sosyal medya devleri peş peşe yaptığı açıklamalarla sorunun çözümü için çalıştıklarını belirtti. Whatsapp üzerinden fotoğraf video ve ses kaydı gönderilmediğini fark eden vatandaşlar sosyal medyadan Whatsapp. Facebook Instagram ve WhatsApp çöküş nedeni belli oldu.

Uygulamalar 6 saat sonrasında bölge bölge düzeldi. En çok kullanılan Bitcoin borsaları arasında yer alan Binanceye giriş yapılamıyor.


V2 I Hvoqfejjm


Sosyal Medya Neden Coktu Elazig Yeni Haber Bilim Ve Teknoloji


Jfkadahuogm Mm


4kvsryfbtoka2m


Dxx6zdk3yowhym


Lni3szaq08dd1m


H16enlibu Wjdm


Rksxaqcxm5xorm


Fli G Tx2fcxrm


Ma3pntfw3jtvdm


Vmraeelijm1ttm


Rksxaqcxm5xorm


Jfkadahuogm Mm


R5dub2egyabg2m


0t12fxc9drg7hm


Zrpllk7jupfshm


Pifsun Mz2pltm


Icwenamefvvw M


N35 Jtm H Csgm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here