Sosyal Medya çöktü

Kullanıcılar sosyal medya hesapları. Ancak Whatsapp hızlı bir şekilde geri geldi ve sosyal medya siteleri düzeldi.


Icwenamefvvw M

Soruları sosyal medyada yaşanan sorunlarla gündeme geldi.

Sosyal medya çöktü. Bazı kullanıcılar hikaye atamama sorunu yaşadıklarını dile getirdiler. Son birkaç dakikadır sosyal medyada yavaşlık söz konusu. Sosyal medya hesapları çöktü mü.

Kullanıcılar yaşadıkları sorunu Twitterdan dile getirirken global çapta yaşanan kesintiyle ilgili bakanlıktan ilk açıklama geldi. İnternet sitelerindeki çökme sorununu bildiren Down Detector isimli internet sitesine göre Türkiye saatiyle 1840tan bu yana Facebook Whatsapp ve Instagrama dünya genelinde erişim sorunları yaşanıyor. Sorun kapsamında kullanıcılar arama motorunu kullanamıyor.

Google Youtube ve Gmail çöktü sorunun en yoğun yaşandığı ülkeler arasında yer alan Türkiyede sosyal medya boşluğu mizah ile doldurdu. ABD merkezli teknoloji devi Google ve servislerinde erişim sorunu yaşanıyor. Erişimde yaşanan yavaşlamanın Twitterın yanısıra Facebook Instagram WhatsApp ve Youtubeda görüldüğü.

G o o g l e News. 28 Şubat 2020 Cuma - 1458. Sosyal medya devleri Whatsapp Facebook ve Instagramda bağlantı sorunu yaşandı.

PERDE ÇETESINDEN JET SOYGUN. Türkiye İdlibte yaşanan gelişmeleri takip ederken internet bağlantısı kopma noktasına geldi. Dünyanın en çok kullanılan sosyal ağları YoutubeFacebook Instagram ve Whatsappta erişim sorunu yaşanıyor.

Hesapları açabiliyor eski içerikleri görüyor halde neden paylaşım yapamıyoruz. Sadece Türkiyede değil tüm dünyada çöken Whatsapp instagram ve facebook kısa sürede geri düzeldi. Türkiyede saat 2330 itibariyle bazı kullanıcıların Twittera erişim sağlayamadığı bildiriliyor.

Emre Acar 19 Aralık 2019. Binlerce kullanıcı Twitter Facebook ve diğer sosyal medya uygulamalarına ulaşamıyor. Instagram mobil uygulaması çöktü.

28 Şubat 2020 Cuma 1101. Sosyal medya devi Instagram akış yenilenemiyor sorunu ile gündeme geldi. 27 Şubat gecesi yaklaşık 2300 saatleri sıralarında dünyada en çok kullanılan sosyal ağlar olan Youtube Facebook Twitter Istagram ve Whatsappta erişim sorunu yaşanıyor.

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından Instagramda sorun yaşanıyor. 17 Eylül 2020 akşamı popüler paylaşım platformu Instagram güncellenmeme ve erişim. Sosyal medya devleri WhatsApp Facebook ve Instagram çöktü.

Show Ana Haber. Peki instagram çöktü mü neden açılmıyor ve paylaşım yapılamıyor. 19 Haziran 2021 - 953.

Fotoğraf ve video paylaşım uygulaması olan Instagram da bazı kullanıcıların akış yenileme ve. Türkiyede bugün itibariyle sosyal medya saat 2330 sıralarında çöktü. Sosyal Medya çöktü.

Bu da sunucu probleminden çok. Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunanan mesajlaşma uygulaması Whatsapp ile görsel içeriklerin payalaşıldığı instagram uygulaması çöktü mü haberi sosyal medyada gündem konusu oldu. Dünya genelinde en çok kullanılan uygulamalar olan Instagram Facebook ve Whatsappın çöktüğü çok.

Kullanıcılar en çok Instagram Whatsapp ve Facebookta fotoğraf görüntüleyememe nedeniyle şikayette bulunuyor. Haber Gündem Sosyal medya çöktü. Sadece Türkiyede değil dünyanın dört bir yanında Instagram kullanıcıları sosyal medya uygulamasına giriş yapamıyor.

Instagram çöktü mü sorusu ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Bazı kullanıcılar da giriş yapabildiklerini ancak Whatsappta attıkları mesajların karşı tarafa iletilmediğini söyledi. Türkiye İdlibte yaşanan gelişmeleri takip ederken internet bağlantısı kopma noktasına geldi.

An itibarıyla sosyal medyada sorun yaşanıyor. Sosyal medya uygulaması Instagramda kullanıcılar akış yenileyememe sıkıntısı yaşıyor. İdlibde 33 askerin yaşamını yitirdiği saldırı sonrası sosyal medya çöktü.

Kullanıcılar ne akışı görebiliyor ne de hikaye yükleyebiliyor. Avrupanın birçok bölgesinde sosyal medya uygulaması Instagrama erişim sağlanamıyor. WhatsApp Facebook ve Instagram çöktü mü.

Sosyal medya platformları Whatsapp Instagram ve Facebook a dünya genelinde erişim sorunu yaşandığı bildirildi. İdlibde 33 askerin yaşamını yitirdiği saldırı sonrası sosyal medya çöktü. Birçok internet kullanıcısı konuya ilişkin internette arama yapıyor.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal ağları Facebook Instagram ve Whatsappta erişim sorunu yaşanıyor. Sosyal medya kullanıcıları hesaplarını açabiliyor fakat yeni paylaşım yapamıyor ve güncel paylaşımları göremiyorlar. Sosyal medya uygulamalari ÇÖktÜ.

Facebook Twitter Instagram çöktü mü. Sosyal Medya çöktü mü. Mobil cihazlarda yaşanan Whatsapp ve Instagram uygulaması kopukluklarla.

En çok kullanılan 3 sosyal medya çöktü. Sosyal medya devleri Whatsapp Facebook ve Instagramda bağlantı sorunu yaşanıyor. Instagram çöktü mü açıklaması ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Peki Facebook Twitter Instagram çöktü mü. Binlerce kullanıcı Twitter Facebook ve diğer sosyal medya uygulamalarına ulaşamıyor. Instagram sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve.

Sosyal medya platformları içerisinde en çok kullanıcıya sahip olanlardan biri olan İnstagram da ana sayfanın güncellenmemesi hesap sahiplerini meraklandırdı. Whatsapp instagram ve facebook yer aldığı sunucularda oluşan problemler nedeniyle kısa süreliğine çöktü. July 4 2019 SOSYAL MEDYA ÇÖKTÜ.

2056 04 Ekim 2021 Popüler sosyal medya siteleri Facebook ve Instagramın yanı sıra WhatsAppa da erişim sağlanamıyor. Instagram çöktü mü. Bugün saat 12 sularında sosyal medya uygulamalarına giriş sağlanamadı.

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan sosyal medya platformu Instagram çöktü mü Kullanıcılar karşılaştığı erişim sorunu nedeniyle detayları merak ediyor. Özellikle sosyal medya gece. Sosyal Medya Uygulamaları Çöktü Mü.

Sosyal medya çöktü. Fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagramda bazı kullanıcıların akış yenileme ve erişim sağlama problemi yaşadığı görülüyor.


Yf 6kbjwrvfedm


N35 Jtm H Csgm


Pifsun Mz2pltm


Jb9mv5v3sehmnm


Rljaanuwvwj54m


Fdji58nfotdc3m


Rksxaqcxm5xorm


Sosyal Medya Coktu Aciklama Geldi Sorun Ne Zaman Duzelecek Dijitolog


H16enlibu Wjdm


Vmraeelijm1ttm


Btpipdk5vffjbm


Dxx6zdk3yowhym


Jfkadahuogm Mm


4kvsryfbtoka2m


4pomktq4ifsxwm


Pjhnc9id5inolm


Sosyal Medya Siteleri Coktu Mu Whatsapp Instagram Ve Facebook A Bilgisayardan Erisim Sorunu Teknoloji


Rljaanuwvwj54m


3k8ijd Ifbu9em

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here